Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 iunie 2017

Antena 3, cel mai urmarit?



B.S.

Adio Tutuianu, adio Fifor, adio Vasilescu, adio Georgescu, adio toti! Pe firmament a aparut Mihai Tudose! La prima ora a diminetii, antena nu are informatii despre noul candidat, dovada ca Adrian Ursu se cam da dupa proipria umbra. 
Dupa ora 10 apar primele date: este securist! Oana Zamfir si Mugur Ciuvica il desfiinteaza pe candidatul surpriza, pret de doua ceasuri. Ciuvica renunta la legendara sa sustinere a PSD-ului si ii lipeste candidatului etichete dezastruoase. 

Este nevoit sa vina in platou Marius Pieleanu ca sa mai linisteasca un pic spiritele si sa ii faca lui Tudose o cat de cat partie de imagine. In ast timp, Dana Grecu,da, da, Dana Grecu, se ducea ea insasi la Casa Poporului si baga batul prin gardul parlamentului, incercand sa sadeasca zavistie in randul ALDE. Ori chiar intre ALDE si PSD! 
Cativa liberali democrati ii raspund si chiar stau de vorba cu ea, dar Tariceanu o trece cu vederea. Dupa cateva soparlite, Dana Grecu renunta. Chiar la ora deznadejdii, Ludovic Orban anunta ca renunta la idea anticipatelor si se multumeste cu bancile opozitiei. Acolo nu trebuie sa muncesti, iti vezi de propriile afaceri si din cand in cand mai critici cele spuse la tribuna de catre Putere.

Bun! Proba de foc a antenistilor va fi la emisiunea antenei Radu Tudor! Adversarul PSD. Ce va spune? Pentru a face jocul opozitiei, va postula ca noul candidat al PSD nu este bun, fiind suspect de aderenta la Sistem? Dar si Opozitia tine cu Sistemul. Asadar nu e bine. Va spune ca noul candidat PSD este foarte potrivit, asa cum sustinuse si Pieleanu mai devreme? Daca asa va proceda, va incalca regula de aur a instructajului diferentiat si se va mai adauga inca o liniuta la lista cu suspiciunile propriei sale apartenente la Sistem. Grea sarcina pentru Radu Tudor!

In rest, cam toata presa sade pe fund si da stiri doar ca sa nu stea, dar editorialele zac abia incepute si cu titlurile neterminate.

Mai intai, presa de opozitie: sa critice si PSD –ul si pe candidat? Asa ar fi normal! Dar candidatul are ancore in Sistem, deci pare ca ar fi bine sa il apere! Hmmm! Sa il laude? Ar fi de rau, ar insemna sa ii laude pe pesedisti si astfel sa abdice de la rolul de critic al puterii. Asteapta indicatii sau macar un capat de pod de care sa se lege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu