Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 decembrie 2011

Se pare ca mama detectivilor, Maria Bumbaru, a reusit si ea performanta de a fi tepuita. Preluare de pe www.VIP in Banat.ro


Materialul de mai jos are o vechime in reteaua Internet de un an.

Felicitandu-i pe autori il preluam abia acum pe blogul nostru intrucat in lumina recentelor dezvaluiri facute la Cluj Napoca in publicatia Detectiul.ro de mai multi detectivi din tara, cele scrise acolo capata alte sensuri.



************

Milata, mai toxic decat detectivii

Mila Ta, la ce faci ochii asa de mari?


Se pare ca mama detectivilor, Maria Bumbaru, a reusit si ea performanta de a fi tepuita de catre istoricul roman specialist in agricultura, Paul Milata. Tanara marioneta a neamtului Bauer a inceput sa isi sacrifice oamenii pe care i-a folosit pentru a baga alert sub pres, spalarea de bani binecuvantata de catre OLAF, mai ceva ca si Vlad Tepes. Primele victime, chiar cei doi bodyguarzi, angajati sa ii apere fruntea de intelectual de dusmanul de clasa nevazut. Cei doi stiu prea multe despre activitatile profesionale si personale ale doftorului Milata, ca de exemplu cu cine se vede, cu cine se pupa, cu cine vorbeste la telefon si alte detalii care vor face deliciul urmatoarelor episoade. Asa ca, cei doi sunt pe faras si sunt gata de lansare pe orbita somajului, dupa ce Milata i-a amenintat ca va avea grija sa le dea referinte cat mai proaste in cazul in care vor mai lucra ca bodyguarzi.

Speriati, cei doi au apelat, cu lacrimi sub ochelarii de filaj, la insasi presedinta Detectivilor Privati din Romania, de acum celebra Maria Bumbaru. Insa, ghinion…Maria Bumbaru a devenit peste noapte si ea o victima a vaduvelor negre de la ATON GmbH. Detectiva care i-a servit cu loialitate de peste 2 ani a cazut si ea in dizgratia Fuhrerului Bauer si a kaporalului Milata. Astfel, dupa ce s-au folosit de ea si de oamenii ei pentru a compromite martori si a fabrica vinovati, nemtii au dat-o la o parte precum un snop de paie umede. Si asta pentru ca ea a devenit incomoda intereselor mafiei transnationale din ATON Transilvania. Asa se face ca doamna Bumbaru il urmeaza pe domnul Krampultz, fost director economic la grupul de firme, care dupa ce a dat declaratie la procurorul Sandu Antonio, evident in favoarea ATON, a fost eliminat brutal la nici doua saptamani. Ca atare, Maria Bumbaru a ramas descoperita in fata Atonilor, cu toate adevarurile, documentele si presalerturile care le-au servit acestora pentru a fabrica niste dosare mai ceva ca Dosarele X.

Bumbaru va fi sacrificata pentru simplu motiv ca a devenit incomoda si ca, prin anchetele facute, a descoperit increngatura de evaziuni si furturi care se petrec la Aton Transilvania sub directa coordonare a doctorului in istorie Paul Milata. Concret, detectiva Bumbaru s-a bagat prea adanc in dedesubturile Atonului Transilvan si ale celui German si a dat peste detalii de natura penala, din dezorganizarea si devalizarea pe care o fac Milata si oamenii sai. Ca atare, Paul Milata, asa cum a invatat de la personajele istorice specialiste in tradari, de la Caligula la Hitler, Antonescu si Stalin, incearca acum sa o discredietze si chiar sa o elimine pe Bumbaru din ecuatia in care a devenit incomoda. Ramane de vazut cum va reactiona Bumbarita si cum isi va juca cartea. In spiritul adevarului, asa cum a declarat in zeci de interviuri, sau va fi stransa in Fecioara de Fier si obligata de cei de la Aton sa ingroape tot ce a aflat despre ei. Aceasta ultima ipoteza este mai greu de crezut, deoarece, constiincioasa fiind, Maria Bumbaru a raportat, conform legii detectivilor privati, catre procurorii implicati dar si catre serviciile de informatii, toate elementele pe care le-a descoperit. Aflata intre ciocan si nicovala, Bumbaru va trebui sa supravietuiasca presiunilor si ofertelor mincinoase pe care Paul Milata le face tuturor celor care se ocupa de incurcata afacere, de la procurori si avocati, la detectivi privati si ziaristi.

Deci…doamna Bumbaru, ziaristii, vulturii cruciati si toti cei care au scris despre dumneavoastra ar trebui sa va ceara putina iertare, pentru ca la momentul cand s-a scris despre rolul pe care il jucati, scriitori iubitori de adevar nu s-au prins ca Don Milata intoxica la greu pe toata lumea. Inclusiv pe dumneavoastra. Cartile fiind aruncate, nu ramane decat sa va dorim succese in lupta cu istoricului Milata, doctor in intoxicare, care din surse sigure, este pregatit sa va faca o figura de ju-jistu atat la Timisoara cat si la Berlin. Ca atare, suntem in masura sa contrazicem cele afirmate de pseudo-ziaristul de la Jurnalul National, cum ca Bumbaru ar fi platit sume grase in euroi pentru ziaristi din Timisoara si Bucuresti.

In concluzie, s-a platit si pentru mediatizarea cazului, dar si pentru a nu se publica nimic despre speţă. Astfel, pe bursa neagră a presei, s-au dat chiar şi 5.000 de euro unui ziarist, în timp ce un alt jurnalist de la ediţia locală a unui cotidian central, împreună cu un avocat timişorean, au încasat nu mai puţin de 40 de mii de euro, comisioane de reprezentare şi taxă de tăcere. De unde au venit banii pentru trafic de influenta si santaj prin presa? Expeditor: Paul Milata, omuletul lui Bauer.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu