Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 28 septembrie 2015

Mesajul doamnei eurodeputat Maria Grapini

28.09.2015

Azi am prezentat in conferinta de presa a PPU viziunea noastra si motivul pentru care credem ca Partidul Puterii Umaniste a aparut dintr-o NECESITATE.
In 25 de ani s-a ajuns la buversarea scarii valorilor in societate, la aparitia de falsi lideri cu imagine de "puternici", la o politica cu beneficii pentru putini, uitati fiind cei multi. 

Avem o administratie centrala si locala birocratica, in mare masura corupta si neprofesionista.
Noi credem in nevoia de implicare a oamenilor onesti, cu bun simt, cu principii morale sanatoase, bine pregatiti profesional. Noi credem in nevoia de solidaritate, unitate si iubire de tara. 

Dezamagirea ce o resimtim nu trebuie sa ne determine sa fim indiferenti, ci trebuie sa ne ambitioneze si sa ne implicam in schimbare! 

Noi, Partidul Puterii Umaniste vom fi deschisi colaborarii cu fiecare cetatean care doreste sa se implice. Romania tacuta are acum o platforma prin care poate sa se implice. Nu vechimea in partid(e) va conta, nu banii, ci buna pregatire profesionala, deplina moralitate si dorinta de implicare.

Asteptam ca prin filialele judetene sa putem primi semnale privind problemele oamenilor, propunerile lor si ale asociatiilor lor profesionale pentru a construi un program de guvernare pentru etapa 2016-2020, care sa fie bazat pe cerintele si nevoile romanilor.

Vrem sa trecem de la Romania tragica la Romania MAGICA ! 
Asta se poate intampla doar daca romanii cred in asta si vor asta!

Maria Grapini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu