Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Partidul Puterii Umaniste - social liberal a deschis agenda actiunilor politice de toamna





Partidul Puterii Umaniste – social liberal, Filiala Judeteana de Tineret a organizat in ziua de sambata, 26 septembrie 2015, in colaborare cu ALTEDU Consulting, reputata agentie locala de consultanta in PR, o interesanta si utila sesiune de comunicari pe teme de actualitate politica.

Evenimentul a avut loc la Hotelul Boavista din Timisoara, a fost prezidat de catre Cosmin Trif, liderul judetean al organizatiei de tineret PPU-sl si a beneficiat de moderarea doamnei eurodeputat Maria Grapini, copresedinte al PPU-sl si membru fondator al partidului.
Potrivit agendei actiunii, dezbaterile au fost conduse catre problemele ce preocupa tineretul ce isi doreste implicarea in viata politica, dar in egala masura si catre caile prin care imaginea mediului politic poate fi imbunatatita.

Pledoaria tanarului PR-ist Daniel Bocsan (ALTEDU Consulting) in favoarea structurarii carierei in leadership-ul politic potrivit exigentelor principiilor valorice a fost completata cu interventiile bazate pe experienta politica a doamnei Maria Grapini si cu cele ale participantilor angrenati in dezbateri.

Cum ar trebui sa fie liderul unei organizatii, de ce facem politica, cum si de ce votam - au fost cateva dintre intrebarile ce si-au primit raspunsuri din perspective interdisciplinare. Cata relationare interumana presupune drumul de la idee pana la concept si de la concept pana la cariera si competenta profesionala - au fost alte intrebari ce si-au gasit raspunsuri. Dar cat de importanta este vocatia si cat de util este training-ul pentru identificarea vocatiei? Unde incepe si unde se sfarseste cariera? De unde pana unde tine pasiunea si cum se impleteste ea cu performanta? Este mai importanta comunicarea interna sau cea externa? Cine si cum o face?

Toate aceste chestiuni, puse in discutie, au creat participantilor cadrul interactiv necesar definirii propriilor coordonate de aderare la principiile partidului. Aparut pe scena politica postdecembrista ca o necessitate obiectiva, PPU-sl isi defineste pas cu pas identitatea ideologica  la confluenta doctrinei sale umaniste cu afluxul de simpatizanti si aderenti doritori de gasirea unui “altceva” in arena actiunii politice.

Manifestarea a beneficiat de participarea invitatilor din Lugoj si Sannicolau Mare dar si din judetele Arad si Bihor, specialisti in comunicare si PR, membri ai filialelor de tineret si de femei ale partidului, reprezentati ai mediului de afaceri si antreprenorial local, juristi, medici, cadre didactice universitare, practicieni in identitate vizuala si branding, studenti din Romania si Republica Moldova.


Saul Beloia, 26 septembrie 2015.

































.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu