Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 februarie 2010

Peter Falk nu isi mai aminteste de rolul sau in Columbo

Peter Falk, la cei 81 de ani ai sai, sufera de o forma avansata a bolii Alzheimer si nu-si mai aminteste nici macar rolul care l-a facut celebru, al politistului nonconformist Columbo.

Fiica sa, Catherine, a declarat presei ca Falk nu isi mai aminteste foarte multe lucruri despre viata sa, informeaza Daily Mail.

In varsta de 38 de ani, Catherine a povestit ca mama sa vitrega, Shera, i-a interzis sa-si viziteze tatal. Ea a obtinut totusi un ordin judecatoresc pentru a-si vizita parintele timp de 30 de minute in fiecare luna.

Medicii actorului au spus ca, din pacate, Falk nu isi va mai aminti nici o vizita a fiicei sale, indiferent daca are loc la ei acasa sau in alta parte.

Catherine incearca acum sa obtina de la judecator dreptul la vizite mai dese. Avocatii sai au folosit chiar jurnalul lui "Colombo" pentru a dovedi ca relatia dintre tata si fiica a fost intotdeauna stransa.

Chiar si cu aceste probe, actuala sotie a actorului, Shera Falk, a depus marturie impotriva fiicei lui spunand ca relatia lor nu a fost niciodata una apropiata si, chiar si atunci cand a auzit ca va fi bolnav, i-a intors spatele si nu l-a ajutat.

Peter Falk a fost diagnosticat cu dementa la sfarsitul anului 2007. Boala s-a inrautatit pe parcursul anului trecut, iar anul acesta medicii sunt rezervati in privinta starii sale de sanatate.

Peter Falk a castigat patru premii Emmy pentru rolul sau in serialul politist Colombo, iar in 1959 si 1960 a fost nominalizat la premiile Oscar.

Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu