Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 februarie 2010

Salutul prietenos de la deschiderea blogului!


Bine ati venit pe proprietatea virtuala a Investigatorului Privat! Desi portile sunt larg deschise ziua si noaptea, aici sunteti in siguranta, la adapost de atacuri informatice, informationale si informative!

De toate aceste atacuri, va apara informatiile pe care le veti gasi pe aceasta proprietate!
Ele sunt gratuite, fiind rodul iubirii si experientei proprietarului!
Vizitatorilor, aici va aflati aici pe un taram al nonconflictului! Puteti intra aici cand socotiti ca bataliile din lumea exterioara v-au obosit sau v-au ranit. Dupa ce va recapatati puterile, puteti continua luptele, insa doar iesind de pe proprietatea Investigatorului Privat!

Singura regula de acces si de sedere pe aceasta proprietate este simpla: lasati armele la poarta!
Singurul care poarta arma pe aceasta proprietate este Investigatorul Privat!

Pe proprietate veti gasi informatii reale ce privesc istoria, faptele si activitatea detectivilor particulari. Evolutia mentalitatii, muncii, mijloacelor si metodelor folosite de catre detectivii particulari. Chiar informatii reale ce privesc evolutia denumirii in sine a profesiei, de la cea de detectiv particular la cea de investigator privat.
Veti gasi analize, studii, prognoze si estimari cu privire la ceea ce doar in globul de cristal se vede - trecutul si prezentul profesiei de detectiv particular, dar mai ales viitorul profesiei de investigator privat. Cine au fost, cine sunt si ce i-a manat in afaceri pe detectivii particulari, de unde au pornit, unde au dorit sa ajunga si cat sunt de aproape de tinta investigatorii privati - sunt cateva dintre intrebarile la care veti putea gasi raspuns pe aceasta proprietate!

De ce face Investigatorul Privat acest lucru?
Stiti deja raspunsul: din iubire!

Un comentariu: