Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Teapa FNI, reeditata de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (partea a 3-a)


.


Din seria “Statul tepar. Eu l-am slujit, iar el ma inseala!”


Teapa FNI, reeditata de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (partea a 3-a)

.


.

Iata ca si televiziunile tin partea pagubitilor de la FNI care executa silit CNVM pentru a-si recupera sumele de bani investite in urma cu 10-15 ani! 

Televiziunile trec de partea napastuitilor si demasca intarzierile in afectuarea platilor. Mai mult, televiziunile ii determina pe sefii de la AVAS si de la CNVM sa recunoasca faptul ca pana si ultimul investitor isi va recupara banii!  

Cateva zeci de telefoane pe care le-am primit in seara primei zile in care am facut public demersul meu de modificare a Legii 116 din iunie 2011, cea care impiedica finalizarea executarii silite a CNVM de catre pagubitii FNI din dosarul penal 24632/3/2006, mi-au confirmat faptul ca pagubitii, carora statul le este indatorat cu acele sume de bani, sunt atenti la cele ce se intampla cu drepturile lor, adopta atitudini  in consecinta si reactioneaza ca atare!

Este binevenit sprijinul mediatic oferit de un post important de televiziune intr-o emisiune de stiri in care persoane autorizate de la AVAS si de la CNVM au iesit si au anuntat doua lucruri foarte importante, indelung  asteptate:

-          ___ faptul ca sumele de bani cuvenite fiecarui pagubit cresc pe zi ce trece intrucat li se adauga rata inflatiei dar si dobanda aferenta.

-          ___ faptul ca returnarea banilor se va face neintrerupt, pana cand ultimul pagubit va intra in posesia drepturilor ce i se cuvin.

Iata ca la 12 ani dupa prabusirea FNI de catre chiar actionarii sai, la 6 ani de cand Tribunalul Bucuresti a admis cererile investitorilor de a se constitui parti civile in dosarul penal, la trei ani de la obtinerea titlurilor executionale, in sfarsit mass media anunta vestea cea mare: PAGUBITII  ISI  POT  PRIMI BANII !

Trebuie, pentru asta, daca nu si-au permis sa angajeze un avocat, sa trimita o cerere la CNVM, pe strada Foisorului nr. 2 din Bucuresti, astfel incat sa fie luati in evidenta si in ordinea in care vor fi chemati, sa se prezinte la aceasta adresa pentru a fi condusi la casieria unitatii.

Iata ca ani intregi de deznadejde si de asteptare capata astazi o rezolvare fericita!

Iata ca drepturile investitorilor sunt respectate in sfarsit!

Iata ca CNVM isi arata latura sa umana si renunta sa mai indeplineasca ordine ale unora ce s-au opus efectuarii platilor catre pagubiti!

Iata ca s-a facut dreptate!!!

.

3 comentarii:

  1. SUNT UN PAGUBIT CARE NU AM AVUT POSIBILITATEA SA-MI ANGAJEZ UN AVOCAT IN ACEST CAZ , MA INTERESEAZA DACA SUNTETI AMABIL CE TREBUIE SA CONTINA CEREREA CATRE CNVM , VA MULTUMESC ERSEK GH.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am verificat si numele indicat nu figureaza nici in considerentele si nici in dispozitivul hotararii date in dosarul 24632/3/2006, penal, de la Tribunalul Bucuresti. Este posibil sa fiti parte civila in alta cauza.

    RăspundețiȘtergere
  3. In dosarul nr. 24632/3/3006 ( rejudecare )la pagina 1920 se precizeaza nr. unitatilor de fond si valoarea cu care ar trebui sa fiu despagubit. cum ar trebui sa fie formulata cererea catre CNVM? va multumesc, gh. gavriloff

    RăspundețiȘtergere