Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 octombrie 2015

Comunicat de presa PPU sl TIMIS - 02.10.2015







Duminica 4 octombrie 2015, o delegatie din judetul Timis a Partidului Puterii Umaniste- social liberal (PPU-SL) se va deplasa la Sibiu pentru a lua parte la intalnirea conducerii centrale cu liderii din teritoriu.

Intalnirea este organizata dupa inregistrarea partidului in Registrul Partidelor Politice din Romania si inaintea lucrarilor primului congres umanist, ce va avea loc in luna noiembrie la Bucuresti.

Agenda dezbaterilor de la Sibiu va fi centrata pe teme de mare actualitate pentru umanisti, specifice etapei in care incepe expunerea publica a partidului, cele mai importante fiind cele de factura identitar-doctrinara.

Astfel, va fi afirmata si dezbatuta cu prioritate ideea continuitatii doctrinei umanist-conservatoare si readusa in atentie cea conform careia partidul a aparut din necesitatea schimbarii modului de a se face politica in Romania.

PPU-SL va initia o politica centrata pe om, pe valorile si nevoile sale, in care tinerii isi vor asuma candidaturi in alegerile din anul 2016, folosind platforme electorale noi ce vor evidentia valente noi ale demersului politic romanesc.

In principal, promovarea interesului national in contrapondere cu interesul de grup va constitui firul rosu al politicii umaniste, care vizeaza segmentele largi de populatie ce nu s-au angrenat pana acum in politica.  

De asemenea, la lucrarile de la Sibiu va fi propus sloganul electoral al partidului, una dintre versiuni - “ROMANIA MAGICA” – fiind o caracterizare a viziunii umanistilor cu privire la viitorul tarii. 

Filiala Timis a Partidului Puterii Umaniste-social liberal
Saul Beloia,
senior communicator


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu