Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 octombrie 2015

Lansarea PPU-SL la Sibiu





05.10.2015

Comunicat de presa



Duminica 4 octombrie 2015, o delegatie din judetul Timis a Partidului Puterii Umaniste-social liberal (PPU-SL) a luat parte la intalnirea conducerii centrale cu liderii din teritoriu, cei peste 600 de participanti fiind intampinati cu paine si sare la intrarea in sala de conferinte a Hotelului Ramada din Sibiu.
Intalnirea a marcat ultimul mare eveniment politic umanist dinaintea congresului ce va avea loc la Bucuresti la data de 15 noiembrie 2015, data la care va fi aleasa si conducerea PPU-SL.

Pe ordinea de zi a intalnirii, in prezidiul careia au luat loc europarlamentarul Maria Grapini, tanarul compozitor Matei Bucur Mihaescu, avocatul Daniel Ionascu, medical Serban Radulescu si senatorul Laurentiu Mihai, s-au aflat probleme specifice actualei etape de organizare a partidului.

Astfel, pe langa obiectivele generale si viziunea partidului privind ROMANIA MAGICA, iterate de catre doamna Maria Grapini, Daniel Ionascu a prezentat locul si rolul educatiei si al familiei in demersal politic umanist, Matei Bucur Mihaescu - obiectivele formatiunii de tineret a partidului, iar Serban Radulescu a schitat un curajos program de guvernare pentru etapa 2016-2020.
Senatorul Laurentiu Mihai a prezentat stadiul constituirii filialelor judetene, rezultand ca acoperirea nationala a doctrinei umaniste se afla in etapa de finalizare.

In finalul intalnirii, participantii au completat si validat componenta Grupului de lucru pentru Statut, a Grupului de lucru pentru Programul de guvernare, precum si a listelor privind candidaturile umaniste ce vor fi depuse pentru alegerile locale din 2016.





Filiala Timis a Partidului Puterii Umaniste-social liberal
Saul Beloia,
senior communicator


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu