Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

Follow by Email

vineri, 16 octombrie 2015

Maria Grapini, co-presedintele Partidului Puterii Umaniste. Declaratie de presa privind educatiaNoi, Partidul Puterii Umaniste ne-am propus proiecte concrete in toata tara, iar la Timis si le-am si demarat, incepand cu proiecte pentru copii si tineret, educatia fiind o prioritate a noastra, alaturi de sanatate, pentru ca un popor trebuie sa fie educat si sanatos ca sa poata dupa aceea, pe piata muncii, sa isi faca datoria bine din punctul de vedere profesional. 
Pentru acest motiv am inceput cu problemele de educatie si de sanatate. 
Pentru educatie, in primul rand, departamentul nostru de resurse umane din judetul Timis experimenteaza un proiect pilot pe care ulterior intentionam sa il multiplicam in toate judetele, dupa ce il vom lansa in Timisoara.


In al douilea rand, vrem sa ne ocupam de problemele de care sistemul edicational din pacate nu se ocupa – anume de identificarea de timpuriu la copii a vocatiei, a abilitatilor lor personale. 

Pentru aceasta, vom infiinta ateliere vocationale ce se vor adresa in principal si pentru inceput  copiilor din familiile mai nevoiase, ai caror parinti nu au timp sau nu pot sa le faca educatie, ori nu au resursele necesare trimiterii copiilor sa se pregateasca pe bani intr-un atelier vocational.  Indiferent daca vorbim despre scoala de balet, de sport, de indemanare practica sau de alta abilitate personala, proiectul va avea rezultate bune, fara indoiala. 
Vom porni in judetul Timis, dar asa cum am spus, vom face dezvoltari la nivel de tara.
Sursa: TVR Timisoara
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu