Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

Follow by Email

joi, 15 octombrie 2015

Maria Grapini - comunicat de presa privind comertul echitabilLa data de 14 octombrie 2015, în cadrul Parlamentului European, în prezența Comisarului pentru Comerț Cecilia Malmström, s-a dezbătut tema privind Comerțul echitabil.
Doamna Europarlamentar Maria Grapini s-a folosit de oportunitate pentru a purta o discuție cu Comisarul pentru Comerț, Cecilia Malmström, pe problema dezbătută si a subliniat impactul negativ pe care l-ar avea lipsa unui comerț inechitabil mai intai asupra IMM-urilor si mai apoi asupra consumatorilor cetateni europeni.
În plus, europarlamentarul român i-a adresat o întrebare comisarului prin care solicită un punct de vedere cu privire la stadiul negocierii Parteneriatul Transatlantic pentru Comerț și Investiții ('TTIP' — acord comercial în curs de negociere între Uniunea Europeană și Statele Unite.
Prevederile acestui acord au ca scop înlăturarea barierelor din calea comerțului (tarife vamale, reglementări inutile, restricții privind investițiile etc.) într-o gamă largă de sectoare economice, pentru a facilita cumpărarea și vânzarea de mărfuri și servicii între UE și SUA. ) și cum se va rezolva armonizarea standardelor de produs între UE și SUA.
În încheierea intervenției sale, doamna Maria Grapini i-a solicitat Comisarului să îi comunice care sunt măsurile luate, în acest sens, astfel încât să nu fie afectate nici IMM-urile si nici consumatorii europeni.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu