Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 octombrie 2015

La raspunsul confuz al Directiei de mediu, PPU Timis revine cu solicitarea sa initiala



Saul Beloia

Suntem cu totii satui de modul in care suntem tratati de catre institutiile de administratie locala! Suntem constienti ca schimbarea modului in care suntem tratati depinde doar de noi!
Mai jos atasam doua modele contradictorii de conduita cetatean-functionar si functionar-cetatean: 
un model de conduita smechera a functionarului public si un model de revenire politicoasa fata de functionarul administratiei locale.

Ei nu sunt sefii nostri, ci noi suntem sefii lor! Asta trebuie sa intelegem noi mai intai si mai apoi o vor intelege si dansii! Noi ii platim pe dumnealor, nu dansii pe noi! Si pentru asta trebuie sa fie respectuosi fata de noi!

Iata, un caz concret in care delegarea sarcinilor de raspuns la o petitie era cat pe ce sa ajunga pana la paznicul de la poarta primariei: 
- d-l primar Nicolae Robu deleaga pe seful Directiei de Mediu din primarie sa raspunda unei solicitari de mare interes pentru locuitorii municipiului.
- d-l director Adrian Bere deleaga pe cineva din subordine sa semneze raspunsul "pentru" domnia sa.
- acel cineva pune un funcionar al Directiei de mediu (o/un anume TC) sa caute prin reteaua informatica a directiei si sa identifice texte in care activitatea de potectie a mediului este prezentata laudativ, sa incropeasca un colaj, sa il listeze si sa il trimita Partidului Puterii Umaniste in chip de raspuns la solicitarea privind otravirea populatiei pe cale aerului!

Numai ca Partidul Puterii Umaniste nu este de acord cu o astfel de atitudine fata de o problema gravisima privind sanatatea populatiei si revine la solicitarea initiala.

In revenirea sa, PPU nu se mai adreseaza d-lui primar Nicolae Robu, care s-a demonstrat ca este complet inafara problemei, ci direct domnului director de la mediu, in speranta ca de data aceasta raspunsul se va referi punctual la cele 4 (patru) intrebari adresate. 

In speranta ca totusi nu va fi nevoit sa aduca in fata ferestrelor primariei toti membrii sai de partid si pe toti cei nemultumiti de mirosurile pestilentiale ce domina orasul de cinci stele de pe malul Begai, PPU isi pregateste totusi lozincile care sa fie scandate sub acele ferestre!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu