Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 martie 2012

Romance implicate in spionaj. 1



.

(Materialul este primit pe e_mail)

Superbe, intrigante, destepte, cinice, curajoase, maestre in arta amorului si dependente de adrenalina puterii. Asa sunt descrise spioanele de toti istoricii lumii.

Sunt unele din cele mai fascinante femei din istorie si legendele despre povestile lor pline de suspans au devenit scenarii de film, subiecte de bestseller-uri sau modele de viata pe care incearca sa le imite mondene, politiciene, actrite, femei de afaceri si alte doamne in cautare de succes.

Unul dintre cei mai importanti agenti FBI, I.C. Smith, declara acum cativa ani ca "istoria este clara in acesta privinta: sexul si spionajul au fost mana in mana inca de la inceputuri".

Despre spioanele romance de azi care se plimba pe culoarele puterii nu stim si nu putem da informatii, dar istoria Romaniei e plina de personaje intrigante, controversate, pline de sex-appeal si povesti despre informatii divulgate in alcovuri.

Vom posta materiale ce se refera la aspecte enigmatice din biografia Elenei Constantinescu, Verei Maria Rosenberg, Veturiei Goga, precum si celebrei interprete Maria Tanase.

.


.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu